Erkende loodgieters voor particulieren en bedrijven in de regio Eindhoven

Woont of werkt u in de regio Eindhoven en heeft u behoefte aan loodgietersdiensten, dan is uw veiligste keuze om contact op te nemen met Loodgietersbedrijf Engelen. Wij werken al meer dan veertig jaar in het vak en kunnen u helpen met particuliere installaties, zoals badkamers, keukens en cv-installaties. Daarnaast zijn we uw partner voor het installeren van professionele systemen voor het bedrijfsleven, zoals koel- en gasinstallaties. Tot slot kunt u bij ons terecht voor duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en warmtepompen. Lees hieronder meer over onze diensten of neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.

Neem contact op

Verwarmingsinstallaties

Wij leveren bij Loodgietersbedrijf Engelen voor u een complete cv-installatie op maat. Doordat wij niet merkgebonden zijn, leveren wij cv-installaties voor ieder budget en van elk gewenst merk. Wij leveren een ruime keuze aan radiatoren en designradiatoren maar ook cv-ketels, boilers en leidingwerk. Ook voor uw vloerverwarming kunt u bij ons terecht. De cv-ketels van ITHO en Nefit worden het meest door ons geplaatst.

Wij werken volgens de hoogste kwaliteits- en comforteisen en gebruiken de nieuwste technieken bij het aanleggen van uw installatie.

Onderhoudscontracten voor particulieren en bedrijven

Naast de aanleg van uw cv-installatie kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw cv-installatie door middel van een servicecontract en/of onderhoudscontract.

Renoveren zonder zorgen

Gaat u renoveren en maakt u zich druk over wat dat betekent voor uw cv-installatie? Niet nodig! Wij helpen u bij het realiseren van uw renovatie van A tot Z. 

Neem vrijblijvend contact op

Badkamers

Voor al u wensen op badkamergebied kunnen wij bij Loodgietersbedrijf Engelen u van dienst zijn. Wij plaatsen van eenvoudige tot exclusieve badkamers in alle gewenste soorten en maten.


Bij ons heeft u één contactpersoon van begin tot eind. Dus dat is weer een zorg minder!

Naast complete badkamers kunt u bij ons ook terecht voor het verbouwen en of aanpassen van uw huidige badkamer. Dit geldt voor zowel leidingwerk als voor afwerking en plaatsen van sanitair.

Verbouwingen en renovaties

Gaat u verbouwen of renoveren? Dan is het belangrijk om goed na te denken over wat er met uw gas- en waterinstallaties gebeurt. Dit is het perfecte moment om ook deze onder de loep te nemen. Misschien kan er gemoderniseerd worden, of moeten er leidingen worden omgelegd? Neem contact met ons op en wij kunnen u vrijblijvend adviseren.

Contact

Warmtepompen en zonne-energie

Ook voor duurzame oplossingen bent u aan het juiste adres bij Loodgietersbedrijf Engelen in Eindhoven. Wij leveren, plaatsen en onderhouden de modernste duurzame oplossingen voor uw huis of bedrijfspand. Wij plaatsen warmtepompen, zodat u flink kunt besparen op uw gasrekening. Wilt u ook op uw energiekosten besparen? Overweeg dan eens om zonne-energie te gaan gebruiken. Wij adviseren u graag over welke oplossing het beste past bij uw situatie. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.